torsdag 2 oktober 2008

Torsdagkvällar

Varje torsdag har jag två föreläsningar, från 15.20 till kl 21.30, med tio minuters rast mellan dem för att hinna springa mellan byggnaderna där föreläningarna hålls. Detta innebär att min middag varje torsdag blir väldigt sen. Ikväll var klockan närmare 22 innan vi

Jag, svensken Olof samt japanen Junji

lyckades ta oss till matgatan. De flesta restaurangerna hade då redan börjat stänga men till slut hittade vi en som var öppen. Det var visserligen 25 årsgräns för att komma in, men vi lyckades planka in förbi vakten

Tror inte att han märket något

2 kommentarer:

Simba sa...

Har Du inga bilder från när Ni använde det fina köket när ni var inlåsta under tyfonen ?

Aron sa...

Hehe, nej tyvärr inte. Vi lyckades hitta en restaurang som hade öppet så vi slapp använda det.
De ända som använder "köket" är indier. När taiwaneserna lagar mat bir det instantnuddlar som de häller hett vatten i. Vattnet får de från de vattenmaskiner som finns utplacerade lite här och där. Från dem kan man få renat vatten som antingen är varmt(runt 100 grader), ljumet(runt 37 grader) eller kallt(runt 6 grader). Så de behöver inte ens koka vatten för att laga mat.